Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesinde bitki koruma ürünleri bayi denetimlerini başarıyla gerçekleştirdi. İlçe Müdürlüğü ekipleri, bitki koruma ürünlerinin satışı ve depolanması konusundaki etkili kontrolü sağlamak amacıyla kapsamlı denetimler yaptı.

Şırnak'ta tayini çıkan AFAD personeline plaket verildi Şırnak'ta tayini çıkan AFAD personeline plaket verildi

Denetimler sırasında, Bakanlık onayı almamış kayıt dışı ve izinsiz ürün satış ve depolama yerleri ile kullanımı sonlandırılmış ruhsatsız ürünlerin satışı titizlikle kontrol edildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bu tür denetimlerin çiftçilerin ve tüketicilerin sağlığını koruma açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Vize ilçemizde bitki koruma ürünleri bayi denetimleri gerçekleştirildi. İlçe Müdürlüğümüz tarafından, bitki koruma ürünleri satışı ve depolanması ile ilgili etkili kontrol sağlamak amacıyla denetimler yapıldı. Bakanlık onayı almamış kayıt dışı ve izinsiz ürün satış ve depolama yerleri ile kullanımı sonlandırılmış ruhsatsız ürünlerin satışı denetlendi.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay