Kavaklı Belediye Başkanlığı, önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Oktay Benli ve Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Geçmiş Dönem İl Başkanı Alaaddin Güncer, Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn’e tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında Benli ve Güncer, Başkan Ufuk İn'e yeni görevinde başarılar dileyerek, belediye hizmetlerinde gösterdiği özveri ve çalışkanlık için teşekkür ettiler. Başkan Ufuk İn, misafirlerinin bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Görüşme sırasında Kavaklı'nın geleceği ve projeleri üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Oktay Benli ve Alaaddin Güncer, belediyenin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alırken, kendi önerilerini de paylaştılar.

Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Oktay Benli ve Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi Geçmiş Dönem İl Başkanı Alaaddin Güncer Belediye Başkanımız Ufuk İn’e tebrik ziyaretine gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.’’ ifadelerine yer verildi.

Engelli çift gerçek aşkı orada buldu: Onlar için unutulmaz bir düğün yapıldı Engelli çift gerçek aşkı orada buldu: Onlar için unutulmaz bir düğün yapıldı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner