Başkan Dağtaş, Damla ve Enes’in Düğününe Katıldı Başkan Dağtaş, Damla ve Enes’in Düğününe Katıldı

Bir yıldır özel bir bakım evinde beraber kalan bedensel engelli Seher Uzbiçen ve konuşma ve bedensel engelli Ahmet Tatar, hayallerini gerçekleştirerek dünyaevine girdi. Çerkezköy Kültür Merkezi’nde kıyılan nikah sonrası çift, konvoy eşliğinde kaldıkları bakım evine döndü ve burada romantik bir düğünle sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Hazırlıklar ve düğün coşkusu
Düğün öncesinde gelin Seher Uzbiçen, kuaförde büyük bir özenle hazırlanarak gelinliğini giydi. Damadın ise berbere götürülüp tıraş edilmesiyle düğün için son hazırlıklar tamamlandı. Araçlarla oluşturulan konvoy, Çerkezköy sokaklarında çiftin sevincini duyurdu. Nikahın ardından düğünleri, kaldıkları bakım evinde coşkulu bir şekilde devam etti.

Çiftin mutluluğuna ortak olundu
Düğüne, bakım evi çalışanları ve diğer misafirler de katıldı. Renkli anlara sahne olan düğün, hem çift hem de davetliler için unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer etti. Çift için bakım merkezinde özel bir aile odası hazırlandı ve burada birlikte yaşamlarını sürdürecekler.

Seher Uzbiçen’den duygusal açıklama
Gelin Seher Uzbiçen, duygularını, “Hayata ne kadar geç kaldığımı anladım ve güzel bir evlilik yaptım. Mutluyum, huzurluyum. Bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmemişti. Yeniden bir hayat, yeniden bir sevgi, yeniden bir mutluluk yaşıyorum. Yeniden bir yudum sevgi diyorum” sözleriyle paylaştı.

Kaynak: İHA