Başkan Bulut, Canlı Yayına Katılacak Başkan Bulut, Canlı Yayına Katılacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı anlamlı bir etkinlik düzenledi. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk ve teşkilat mensupları, Lüleburgaz Şehitliği'ni ziyaret ederek, demokrasi ve vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle andı.

Ziyaret sırasında, şehitlerin kabirleri başında dualar edilip, şehit ailelerine sabır ve metanet dileklerinde bulunuldu. Etkinliğe katılan teşkilat mensupları da şehitler için dua etti ve gazilerimize olan minnet duygularını dile getirdi. 15 Temmuz’un milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli bir tarih olduğunu vurgulayan Başkan Kayalı, şehitlerimizin hatıralarını yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın önemine dikkat çekti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’15 Temmuz’un yıl dönümünde İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, İl Genel Meclis Üyemiz Recep Çotuk ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte; Lüleburgaz Şehitliğimizi ziyaret ettik. Demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner