Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri SendikaKırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, yaptığı açıklamada, çocuklara güvenceli bir gelecek ve insanca bir yaşam bırakma hedefiyle bir araya gelmeye devam ettiklerini belirtti. Arslan, emeğin sömürülmesine karşı mücadele çağrısında bulunarak, tüm sağlık ve sosyal hizmet işçilerini bu mücadeleye destek olmaya davet etti.

Vize'de Doğalgaz Bağlantı Çalışmaları Devam Ediyor Vize'de Doğalgaz Bağlantı Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Arslan, "Biz değişip, değiştirmedikçe emeğimiz sömürülmeye devam edecek. Tüm sağlık ve sosyal hizmet işçilerimizi, emeğin sömürülmediği bir geleceği yaratmak için alın terine sahip çıkmaya çağırıyoruz," dedi. Arslan, sendikaların işçilerin mücadele örgütü olarak görülmesi gerektiğini vurgulayarak, "Ben ekmeğimi büyütmenin derdindeyim” diyen her işçi kardeşimizi emek mücadelemize destek olmaya çağırıyoruz. Birlikte omuz omuza mücadele ettiğimizde kazanacağız," ifadelerini kullandı.

Yeni dönem toplu iş sözleşmelerinde birlikte yeni haklar elde etmeye devam edeceklerini belirten Arslan, işçilerin sendikada söz ve karar sahibi olmalarına önem verdiklerini söyledi. Arslan, toplu iş sözleşmelerini işçilerle başlatıp işçilerle bitirmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Hak verilmez alınır!" anlayışıyla işçilerin haklarını almak için mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner