Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Meclis Üyesi Kadir Duran ve Genel Sekreter F. Merve Gelep Çelik, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İnegöl TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

DMD Savaşçısı Yakup Çalık İçin Yardım Kampanyası Sürüyor DMD Savaşçısı Yakup Çalık İçin Yardım Kampanyası Sürüyor

Ziyarette, iki oda arasında iş birliği içinde yürütülebilecek çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’de istihdamın artırılması ve ekonomik canlılığın sağlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İnegöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise nazik ziyaretlerinden dolayı Kırklareli TSO heyetine teşekkür ederek, iş birliği içerisinde bölgeye ve oda üyelerine fayda sağlayacak projeler geliştirebileceklerini ifade etti. Uğurdağ, fikir ortaklığını sürdürme ve çeşitli proje desteklerinde birlikte hareket etme arzularını da dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi