AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Barış Can Korkmaz'ın sahibi olduğu Zoffee Coffee'nin açılış programına katıldı. Açılış, ilçe halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti ve yeni işletmenin Lüleburgaz'a kazandırılması, yerel halk tarafından memnuniyetle karşılandı.

Açılış programına, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve eşi Firdevs Kayalı'nın yanı sıra teşkilat mensupları da katıldı. Katılımcılar, Zoffee Coffee'nin açılışını coşku ve mutluluk içerisinde kutlayarak, işletmenin bölgede sunduğu hizmetlerin önemine vurgu yaptılar.

Açılışta konuşan İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, “Barış Can Korkmaz'ın sahibi olduğu Zoffee Coffee'nin açılış programına; İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Eşi Firdevs Kayalı ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte katılım sağladık. Açılan işletmenin İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullanarak, yeni işletmenin yerel ekonomiye katkı sağlayacağını ve sosyal yaşamı renklendireceğini belirtti.

Elektrik Kesintisi Yaşanacak Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Açılışta, işletmenin sunduğu çeşitli kahve ve tatlı çeşitleri katılımcılara ikram edildi. Açılışın, Lüleburgaz'da yeni bir buluşma noktası olacağı ve insanların sosyal hayatında önemli bir yer edineceği düşünülüyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay