Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek için pazar yerini ziyaret etti. Yayla, esnafın taleplerini dinleyerek, vatandaşlarla sohbet etti ve pazar yerindeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Pazarın canlı ve bereketli olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yayla, esnafa yönelik çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, “Sayın hemşehrilerim, Belediye Başkanı olarak bugün, esnafımızı ve siz değerli halkımızı ziyaret etmek üzere pazar yerindeydim. Pazarımızın hareketli ve bereketli olduğunu görmek, sizlerle sohbet etmek, esnafımızın taleplerini ve halkımızın ihtiyaçlarını bizzat dinlemek benim için büyük bir mutluluk oldu.

Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Pazar esnafımızın belirttiği ihtiyaçlardan biri olan mescidi de pazar yerimize kavuşturduk. Her zaman olduğu gibi sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve pazar yerimizin daha modern, temiz ve düzenli bir hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnafımızın yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha güçlü, daha mutlu bir şehir için çalışmaya kararlıyız. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar, vatandaşlarımıza ise sağlıklı, keyifli alışverişler diliyorum. Sevgi ve saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay