Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırklareli Valiliği'ne atanan Uğur Turan’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Yayla, Kırklareli ve Babaeski'nin gelişmesi için Vali Turan ile birlikte güzel projelere imza atacaklarına inandığını belirtti.

Başkan Yayla, Şırnak Valiliği'ne atanan Birol Ekici'ye ise Babaeski’ye yaptığı katkılar ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kırklareli Valiliğine atanan Sayın Uğur Turan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. İlimizin, ilçemizin gelişmesi ve halkımızın refahı için birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Şırnak Valiliği görevine atanan Kırklareli Valimiz Sayın Birol Ekici’ye, İlçemize verdiği emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisine İlçemiz adına minnettarız, yolu açık olsun.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner