Demirköy Belediye Başkanlığı, içme suyu şebekesinde yaşanan önemli bir arızayı hızla giderdiğini duyurdu. Belediye Başkanlığı, ekiplerin 7/24 sahada çalıştığını ve önceden alınan tedbirlerin önemli olduğunu belirtti. Yaşanan büyük problem karşısında hızlı müdahalenin ve yoğun gayretlerin sonucunda su kesintisi yaşanmadan sorunun çözüme kavuşturulduğu açıklandı.

Ev taşımak da 'SERVET' oldu Ev taşımak da 'SERVET' oldu

Demirköy Belediye Başkanlığı, altyapı çalışmalarının önemini vurgulayarak, benzer durumlarda da hızlı ve etkin müdahale için sürekli hazır olduklarını ifade etti. Demirköy halkının yaşam kalitesini artırmak adına altyapı yatırımlarına devam edeceklerini belirten Başkanlık, vatandaşların su ve diğer temel hizmetlerden kesintisiz olarak yararlanmaları için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Demirköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Ekiplerimiz 7/24 sahada. Büyük bir problem yaşadık ama önceden aldığımız önlemlerle su kesintisi yaşamadan içme suyu şebekesinde yaşanan büyük arızayı, ekiplerin yoğun gayretleri ve önceden alınan tedbirler sayesinde kısa sürede çözüme kavuşturduk.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner