Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesinde hayvan ve hayvansal ürün hareketlerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı, belgesiz ve kaçak hayvan hareketleri ile yurtiçi hayvan ve hayvansal ürün sevkleri konularında teknik personeller tarafından yürütüldü.

Kolluk kuvvetlerinin de katıldığı toplantıda, özellikle belgesiz ve kaçak hayvan hareketlerine karşı alınacak tedbirler ele alındı ve yasal düzenlemeler hakkında bilgi verildi. Katılımcılara, hayvancılık sektöründeki yasadışı faaliyetlerin önlenmesi ve hayvansal ürünlerin güvenliği konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Terörist başı Gülen'in ölümü şerefine yüzde 30 indirim yaptı Terörist başı Gülen'in ölümü şerefine yüzde 30 indirim yaptı

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Vize ilçemizde hayvan ve hayvansal ürün hareketi konusunda bilgilendirme toplantısı. Vize ilçemizde, “Belgesiz ve Kaçak Hayvan Hareketleri” ve “Yurtiçi Hayvan ve Hayvansal Ürün Sevkleri” kapsamında yapılan toplantı, İlçe Müdürlüğümüzde teknik personellerimiz tarafından kolluk kuvvetlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay