AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vekil Sarıçam, bayramların toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında sevgi ve saygının geliştiği özel günler olduğunu belirtti. Mesajında, "Bayramlar, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir" dedi.

Vekil Sarıçam, Kurban Bayramı'nın özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade ettiğini vurguladı. "Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Sarıçam, mesajında şu dileklerde bulundu: "Güzel ülkemizin güzel insanlarıyla birlikte bir bayramı daha kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu duygularla, Kırklarelili hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum."

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner