Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ile bir araya gelerek ilçedeki devam eden projeler ve ormancılıkla geçimini sağlayan vatandaşların ihtiyaçları hakkında önemli istişarelerde bulundu.

Milletvekili Sarıçam, Başkan Gün ile yaptıkları görüşmede Demirköy ilçesinde devam eden altyapı çalışmaları, sosyal projeler ve ekonomik gelişmeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti. Ormancılık sektörüyle geçimini sağlayan vatandaşların karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri de toplantının önemli gündem maddeleri arasındaydı.

Milletvekili Sarıçam, ‘’Demirköy Belediye Başkanımız Recep Gün ile bir araya geldik. Değerli başkanımız ile Demirköy ilçemizde devam eden çalışmalarımız ve ormancılık ile geçimini sağlayan hemşehrilerimizin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk.’’ dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner