Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan ve CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mutlu Bal, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Kırklareli TSO) ziyaret etti. Ziyarette, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Başkan Yardımcısı Hüsnü Güngör Akarca ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars tarafından ağırlandılar.

Görüşme sırasında Kırklareli esnafının yaşadığı sorunlar, Kırklareli ekonomisinin genel durumu ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Kırklareli’nin gelişimi için esnaf ve iş dünyasıyla birlikte çalışmanın önemine dikkat çekilen toplantıda, karşılıklı iş birliği ile sorunların üstesinden gelinebileceği konusunda ortak görüş birliğine varıldı.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, milletvekili Fahri Özkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Oda olarak Kırklareli’de istihdamı artırma ve ekonomiyi canlandırma adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçmişte yapılan projelerin yanı sıra önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili de detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

Vekil Özkan’dan Topçu Baba Cemevi’ne Ziyaret Vekil Özkan’dan Topçu Baba Cemevi’ne Ziyaret

Ziyaretin ardından CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Kırklareli TSO personeliyle de bir araya gelerek onların hal ve hatırlarını sordu ve hayırlı çalışmalar dileğinde bulundu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner