Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırklareli Şubesi, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Hakan Geriş’i ağırladı. Ziyaret sırasında, Başkan Geriş, Cumhuriyetin temel değerlerine olan bağlılığını bir kez daha dile getirerek, ADD’nin yürüttüğü çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Geriş, Atatürk ilke ve inkılaplarının korunması ve yaygınlaştırılması adına ADD Kırklareli Şubesi’nin üstlendiği görevi takdirle karşıladığını ifade ederek, derneğe verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Bu ziyaretin, Cumhuriyet değerlerini savunan kurumlar arasındaki iş birliğini güçlendirmek adına önemli bir adım olduğu belirtildi.

ADD Kırklareli Şubesi de, Başkan Hakan Geriş’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, birlikte daha aydınlık ve güçlü bir gelecek inşa etmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yapılan açıklamada, “Bugün Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Hakan Geriş'i Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Başkan Geriş, Cumhuriyetimizin değerlerine olan bağlılığını vurgularken, derneğimizin çalışmalarına verdiği destek için de teşekkür etti. Bu ziyaret, birlikte daha güçlü yarınlara yürümek için önemli bir adım. Ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Birlikte, daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz!" ifadeleri yer aldı.

Bilinenin aksine siyah ve yeşil zeytin ağaçları ayrı değil Bilinenin aksine siyah ve yeşil zeytin ağaçları ayrı değil

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner