MHP Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi MHP Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği "Geleneksel Pazartesi Buluşmaları" toplantısına katılarak TBMM’deki çalışmalar ve bölgeyle ilgili gelişmeler hakkında partililere bilgi verdi. Toplantıda yerel ve genel gündem maddeleri değerlendirildi.

Vekil  Özkan, toplantıya katılan ve yeni seçilen Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Aydemir ile Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Mertcan Doğrular’a başarılar dileyerek, gençlerin parti içindeki önemine dikkat çekti. Özkan, toplantıya katılan tüm partililere sevgi ve saygılarını iletti.

Milletvekili Özkan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Geleneksel Pazartesi Buluşmaları” toplantısına katıldık. TBMM çalışmalarımız, alan çalışmalarımız ve bölgeyle ilgili yerel ve genel gündem hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Toplantıya katılan Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen değerli kardeşlerim Yavuz Aydemir ve Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanım Mertcan Doğrular’a yeni görevlerinde üstün başarılar diler, başta Lüleburgaz İlçe Yöneticilerimiz olmak üzere bugün bizlerle birlikte olan İl Genel Meclisi Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize ve partililerimize sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner