Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında her iki belediye başkanına da çalışmalarında başarılar dileyen Gündoğdu, belediyelerin yürüttüğü projeler ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ’da İklimTrak Projesi Toplantısı Düzenlendi Tekirdağ’da İklimTrak Projesi Toplantısı Düzenlendi

Vecdi Gündoğdu, ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, "Vize Belediye Başkanımız Sayın Ercan Özalp ve Kaynarca Belediye Başkanımız Neşe Çevikbaş’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Her iki belediye başkanımızı da yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı kutluyorum," dedi. Gündoğdu, bölgedeki belediye başkanlarının özverili çalışmalarının halkın refahı ve bölgenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bu ziyaretlerin, yerel yönetimlerin çalışmalarını desteklemek ve daha iyi hizmet sunmalarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Gündoğdu, belediye başkanlarının başarılı projelerinin diğer bölgelere de örnek teşkil ettiğini söyledi.

Haber: H. Murat Taner

449819005 8117978764927916 1494435902363822638 N

Muhabir: Hacı Murat Taner