"Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçilerinin Talepleri Karşılanmalı" "Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçilerinin Talepleri Karşılanmalı"

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tekirdağ’da düzenlenen “Trakya Bölgesinde İklim Değişimine Adaptasyon için Nötr Arazi Bozunumu” (İklimTrak) projesi toplantısına katıldı. Toplantı, projenin hedefleri doğrultusunda bölgenin iklim değişikliği karşısında uyum sağlama çalışmalarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Kırklareli İl Müdürlüğü teknik personellerinin de yer aldığı toplantıda, Trakya bölgesindeki arazi bozulmalarının önlenmesi ve sürdürülebilir tarım uygulamaları için geliştirilen çözüm önerileri ele alındı. Toplantıda, iklim değişikliğiyle mücadelede iş birliği ve yenilikçi projelerin önemine dikkat çekildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Tekirdağ ilinde, “Trakya Bölgesinde İklim Değişimine Adaptasyon için Nötr Arazi Bozunumu” (İklimTrak) projesi kapsamında düzenlenen toplantı, İl Müdürlüğümüz teknik personellerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay