Başkan Özalp’ten Vizeli İş İnsanlarına Ziyaret Başkan Özalp’ten Vizeli İş İnsanlarına Ziyaret

Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun belediyelerini ziyaret ettiğini duyurdu. Başkan Çevikbaş, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Gündoğdu’ya teşekkür etti.

Başkan Neşe Çevikbaş açıklamasında, “CHP Kırklareli Milletvekili Sayın Vecdi Gündoğdu ziyaretimize geldiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Çevikbaş ve Milletvekili Gündoğdu, Kaynarca beldesinin genel durumu, belediye çalışmaları ve vatandaşların talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çevikbaş, belediyenin devam eden projeleri ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi vererek, Milletvekili Gündoğdu’nun önerilerini dinledi.

Çevikbaş, halkın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için çalışmalarına devam ederken, merkezi yönetim ve milletvekilleriyle iş birliği yaparak ilçenin kalkınması için projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay