Ev taşımak da 'SERVET' oldu Ev taşımak da 'SERVET' oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Babaeski ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında CHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nın Olağan Halk Toplantısına katılan Gündoğdu, ardından Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Babaeski Ziraat Odası Başkanlığı ve Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Milletvekili Gündoğdu, ziyaretlerde Babaeski'nin tarım ve ticaret alanındaki durumu hakkında bilgi alırken, oda ve kooperatif başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu. Gündoğdu, Babaeski’de tarımın ve ticaretin geliştirilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve destek verdiklerini belirtti.

Ziyaret sonunda Gündoğdu, kendilerini misafir eden oda ve kooperatif başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, saygılarını sundu. Gündoğdu, yaptığı açıklamada, “Babaeski ilçe ziyaretimiz. Bugün CHP Babaeski İlçe Başkanlığımızın Olağan Halk Toplantısını, Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni, Babaeski Ziraat Odası Başkanlığı’nı, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettik. Bizleri misafir eden oda ve kooperatif başkanlarımıza, yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner