Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Cemalettin Akyüz, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kırklareli Belediye Başkan Vekili Aysu Gümüş Güre, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Türkyılmaz ve hastane yönetim ekibi, bayram ziyareti kapsamında hastaneyi ziyaret etti.

Vali Ekici ve beraberindeki heyet, bayram fark etmeksizin büyük bir özveri ile görev başında olan doktorlar, sağlık çalışanları, tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarının bayramını kutladı. Ziyaret sırasında, hastane personeli ve hastalarla yakından ilgilenen heyet, onların bayramını tebrik ederek moral verdi.

Ziyaret sırasında Vali Ekici, sağlık çalışanlarına ve hastalara iyi dileklerini ileterek, onların bayramını kutladı ve bu özel günlerin herkes için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay