Ahmet Lofçalı ve Ayberk Ogün Aday tarafından İsmet İnönü Caddesi No. 36/1'de yer alan O Günün Pastanesi'nin açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan kesti. Açılışta eski Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve ilçenin ileri gelenleri yer aldı.

Belediye Başkanı Özcan açılışta yaptığı konuşmada, "Lezzetli bir durak, Ahmet Lofçalı ve Ayberk Ogün Aday tarafından İsmet İnönü Caddesi No. 36/1'de açılan O Günün Pastanesi'nin açılış kurdelesini hayırlı olsun dileklerimizle kestik. Hemşehrilerimizin en güzel günlerine birbirinden lezzetli tatlar ile eşlik edecek firmamıza hayırlı işler diler, genç girişimcilerimize başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Eski Başkan Mustafa Helvacıoğlu ise "O Günün Pastanesi Keşan'a hayırlı olsun. Değerli kardeşlerim Ahmet Lofçalı ve Ayberk Ogün Aday tarafından hazırlanan O Günün Pastanesinin açılışına katıldık. Hayırlı bereketli işler diliyorum." ifadeleriyle işletmeci Ahmet Lofçalı ve Ayberk Ogün Aday'a iyi temennilerini iletti.

56 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranırken, kardeşinin kimliğiyle yakalandı 56 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranırken, kardeşinin kimliğiyle yakalandı

Haber: H. Murat Taner

Ekran Görüntüsü 2024 07 13 234713

Ekran Görüntüsü 2024 07 13 234724

Muhabir: Hacı Murat Taner