Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Talay, Bulut’un kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sundu. Görüşme, samimi bir atmosferde geçerken, iki başkan da Kırklareli ve Pınarhisar'da hayata geçirilen projeler üzerine sohbet etti.

İhsan Talay, Başkan Bulut’un Kırklareli’ne kazandırdığı vizyoner projeleri övgüyle dile getirdi. Bulut'un Kırklareli’nin geleceği için attığı adımları takdir eden Talay, "Başkanımıza içten misafirperverliği ve sıcak karşılaması için yürekten teşekkür ediyorum. Kırklareli’mize kattığı değer ve hayata geçirdiği projelerle daha güzel yarınlar için attığı her adımda başarılarının daim olmasını diliyorum," şeklinde konuştu.

Bu tür ziyaretlerin iki belediye arasında iş birliğini güçlendirdiğini belirten Talay, gelecekteki projelerde de ortak çalışmalara devam etmeyi umut ettiğini ifade etti. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pınarhisar Belediyesi ile iş birliğinin süreceğini vurguladı.

Başkan Arı, Merkez Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi Başkan Arı, Merkez Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner