AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, 2020 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren I.S.A.R. Uluslararası Arama Kurtarma Derneği'nin Kırklareli Arama Kurtarma Timi liderlerini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında, derneğin eğitim, arama-kurtarma ve teşkilatlanma konusundaki çalışmaları hakkında detaylı bilgi paylaşıldı.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Görüşme esnasında, Kırklareli'de yapılan ve yapılması planlanan arama-kurtarma faaliyetleri, acil durumlarda müdahale sürecinin nasıl daha etkili hale getirilebileceği ve bölgedeki teşkilatlanma çalışmaları ele alındı. Milletvekili Sarıçam, I.S.A.R. timine Kırklareli'deki önemli çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, bu tür organizasyonların bölgenin güvenliği ve acil durumlara hazırlıklı olması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Milletvekili Sarıçam, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “2020 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren" I.S.A.R. Uluslararası Arama Kurtarma Derneği" Kırklareli Arama Kurtarma Timi liderleri, eğitim, arama-kurtarma ve teşkilatlanma faaliyetleri hakkında bilgi vermek üzere bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner