Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen İl Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurul Toplantısı, 24 Eylül 2024 Salı günü saat 10.00’da Sağlıklı Hayat Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya ilgili kurumların temsilcileri katılım sağladı.

Çalışmaların İşleyişi Yerinde Değerlendirildi Çalışmaların İşleyişi Yerinde Değerlendirildi

Toplantıda, 2024 Nisan - 2024 Eylül döneminde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer ilgili kurumlar tarafından yürütülen sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteyi teşvik edici çalışmalar değerlendirildi. Aynı zamanda, gelecek altı aylık dönemde halk sağlığını iyileştirmeye yönelik yeni stratejiler ve faaliyet planları üzerinde duruldu.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin yaygınlaştırılmasına yönelik çeşitli kampanyalar ve etkinlikler planlanarak, bu konuda toplum bilincini artırmaya yönelik adımlar atılacak.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında İl Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurul Toplantısı 24.09.2024 Salı günü saat 10.00’da Sağlıklı Hayat Merkezi Toplantı Salonunda İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda, İlgili kurumlarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 2024 Nisan - 2024 Eylül döneminde Müdürlüğümüz ve İlgili kurumların gerçekleştirdikleri faaliyetler sunulmuş olup, gelecek altı aylık dönemde sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin arttırılmasına yönelik kararlar alınmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner