Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi ve Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği arasında imzalanan "Sağlık Evde Başlar" projesi, 2024-2025 akademik yılına hazırlanmak amacıyla 12 Eylül 2024 tarihinde bir koordinasyon toplantısıyla ele alındı. Toplantı, projenin detaylarını gözden geçirmek ve yıl boyunca yapılacak çalışmaları planlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Tatarköy’de Halk Sağlığı Haftası Etkinliği Yapıldı Tatarköy’de Halk Sağlığı Haftası Etkinliği Yapıldı

Toplantıya, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Kırklareli Üniversitesi temsilcileri ve Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği üyeleri katıldı. Proje kapsamında yaşlı bireylerin evde bakım hizmetlerinin geliştirilmesi ve sağlık hizmetlerinin eve taşınması hedefleniyor. Bu doğrultuda, öğrencilerin de dahil olacağı uygulamalarla sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi ve Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği arasında imzalanan ‘’Sağlık Evde Başlar’’ projesinin 2024-2025 akademik yılındaki çalışmaları hakkında ayrıntıların görüşülmesi amacıyla 12 Eylül 2024 tarihinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner