Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Burgu ve Mencik ailelerinin evlatları Ayça ve Ceyhun'un nikah merasimlerini gerçekleştirdi. Başkan Yayla, çiftin mutluluğunu paylaşarak, onlara ömür boyu mutluluklar diledi.

Yayla, yaptığı açıklamada, "Burgu ve Mencik ailelerinin kıymetli evlatları Ayça ve Ceyhun’un nikah merasimlerini gerçekleştirdim. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim," dedi. Nikah töreni, ailelerin ve dostlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Tören, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Başkan Yayla çiftin evlilik yolundaki ilk adımlarını atmalarında yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yayla, genç çiftin mutlu bir hayat sürmeleri için en içten dileklerini iletti.

Burgu ve Mencik ailelerinin çocukları Ayça ve Ceyhun'un nikah merasiminin ardından düzenlenen düğün, hem görsel hem de eğlence açısından büyük beğeni topladı.

Kırklareli'de 17 Hafız İçin İcazet Töreni Düzenlendi Kırklareli'de 17 Hafız İçin İcazet Töreni Düzenlendi

Düğün, göz alıcı dekorasyonuyla dikkat çekti. Özenle hazırlanan mekan, şık süslemeler ve zarif detaylarla donatıldı. Çiftin mutluluğu, düğüne katılan misafirlere de yansıdı. Davetliler, muhteşem atmosferin tadını çıkararak, keyifli anlar yaşadılar.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner