Çakır, Yemek Yarışmasında Jüri Üyesi Oldu Çakır, Yemek Yarışmasında Jüri Üyesi Oldu

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Tarım ve Gençlik Festivali’nin başlama heyecanını paylaştı. Başkan Talay, festivalin programı kapsamında unutulmaz bir eğlence gecesine davet ettiklerini belirtti.

Bugün saat 20:00’de başlayacak olan İsmet Çakmak by Ghost Drummer Perküsyon Show ile festivalin startı verilecek. Ardından sahneyi, Pınarhisar’da büyük beğeni toplayan Retrobüs Konseri alacak ve katılımcılara eğlence dolu bir gece sunacak.

Başkan Talay, festivalin Pınarhisar halkı için bir araya gelme ve coşkulu anlar yaşama fırsatı sunduğunu vurgularken, festivalin ilerleyen günlerinde de birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir programın onları beklediğini sözlerine ekledi.

Başkan Talay, yaptığı açıklamada, “Hazırsanız başlayalım! Festival programımız kapsamında bugün alışılmışın dışında bir DJ şov ile saat 20:00’de İsmet Çakmak by Ghost Drummer Perküsyon Show ile başlıyoruz.  Ardından, ilk Pınarhisar konserinde gönüllerde taht kuran Retrobüs Konseri ile eğlence dolu bir gece bizleri bekliyor.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay