Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Pınarhisar’da yapımı tamamlanan Millet Bahçesi’nin açılışı, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ın öncülüğünde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Açılış törenine Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Talay, açılışta yaptığı konuşmada, "Pınarhisar Millet Bahçemizin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan Milletvekilimize, Belediye başkanlarımıza, Kaymakamımıza, muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim." ifadelerini kullanarak, projeye destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi.

Açılışa katılan Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da yaptıkları konuşmalarda, Pınarhisar Millet Bahçesi’nin bölgeye kazandırılmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Kaymakam Rabia Naçar Çanakcıoğlu ve Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla da bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, bahçenin halkın sosyal yaşamına katkı sağlayacağına inandıklarını belirttiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner