Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, ilçede bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Güven Seven Spor Tesisinin yeniden hizmete açılması için çalışmaların başladığını duyurdu. Başkan Hoşgör, spor tesisini yerinde inceleyerek gerekli bakım, onarım ve tadilat işlemlerinin başlatıldığını belirtti.

Başkan Hoşgör, “İlçemizde bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Güven Seven spor tesisimizi tekrardan hizmete açmak için yerinde incelemelerde bulunduk. Tesisimizin bakım, onarım ve tadilat işlemlerini başlatmış bulunmaktayız. Tesisimizi en kısa zamanda halkımıza hizmete açacağız.” dedi. Yeniden hizmete açılacak olan spor tesisi, ilçedeki gençler ve sporcular için önemli bir spor alanı olarak faaliyet gösterecek.

Tekirdağ'da denetim sırasında araca tırmanan kedi gülümsetti: "Ehliyet, ruhsat tamam ama mamayı unuttun" Tekirdağ'da denetim sırasında araca tırmanan kedi gülümsetti: "Ehliyet, ruhsat tamam ama mamayı unuttun"

Başkan Hoşgör, tesisin açılmasıyla birlikte ilçede spor faaliyetlerinin daha da canlanacağını ve gençlerin sağlıklı bir şekilde spor yapma imkânına kavuşacağını ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner