Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, son delegasyon seçimlerinin ardından bir açıklama yaparak sendika üyelerine teşekkür etti. Özmüş, 20 Mayıs'ta Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası'nda başlayan ve 22 Mayıs'ta Şişecam Otomotiv Fabrikası'yla devam eden seçimlerin dün Trakya Cam Sanayi Düzcam Fabrikası'nda sonuçlandığını duyurdu.

Açıklamasında, "Bu gurur hepimizin" diyen Özmüş, tek liste ve tek yürek anlayışıyla gerçekleşen seçimlerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti. Kaybedenin olmadığı, kazananın ise çok olduğu bir süreç yaşandığını vurguladı. Sendika üyelerine ve yönetimine destekleri için minnettarlığını dile getiren Özmüş, Genel Başkan Yardımcısı Selim Çallı'ya, Şube Yönetimi'ne, Temsilci Heyetleri'ne ve Sandık Görevlileri'ne teşekkür etti.

Özmüş, büyük katılımla gerçekleşen seçimlerde sendikaya sahip çıkan üyelere de minnettar olduğunu ifade ederek, bu başarının kendilerini onurlandırdığını ve gururlandırdığını belirtti. Başkan Özmüş, şu ifadelere yer verdi; “Bu gurur hepimizin. Değerli Üyelerimiz;  “20 Mayıs tarihinde Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası ile Başlayan,22 Mayıs tarihinde Şişecam Otomotiv Fabrikası ile Devam Delegasyon Seçimlerimiz Dün İtibariyle Trakya Cam Sanayi Düzcam Fabrikasında sonuçlanmıştır.

Bu seçimlerin kaybedeni yok, kazananı çok olmuştur. Yıllardır özlemini duyduğumuz birlik ve beraberlik içinde tek liste, tek yürek, iktidar muhalefet olmadan, yan yana, can cana, el ele, kol kola bir seçim süreci yaşadık.

Bu süreçte özveriyle görev yapan; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selim Çallı'ya, Çok Değerli Şube Yönetimimize,Temsilci Heyetlerimize,Sandık Görevlilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Büyük katılımla gerçekleştirdiğimiz bu seçimlerde sendikasına ve yönetimine sahip çıkan siz değerli üyelerimize minnettarım, iyi ki varsınız ve iyi ki sizinle aynı yolda yürüyorum. Bu büyük başarı bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bölgemizden başlayan bu birlik ve beraberlik tablosunun tüm bölgelere örnek olması dileklerimle seçimlerin özünde şubemize,genelde tüm sendikamıza ve emek sınıfına hayırlı olmasını temenni ederim. Yaşasın emek mücadelemiz. Yaşasın emek dayanışmamız. Yaşasın Kristal-İş Sendikası”

Haber: H.Murat Taner