Cumhuriyet Halk Partisi ((CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, alan çalışmalarına CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can ile birlikte Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası'nı ziyaret ederek başladı. Ziyaret sırasında, Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım ve önceki dönem Oda Başkanı Can Bahçıvanoğlu ile bir araya gelen Özkan, pazarcı esnafının yaşadığı sorunları ve talepleri dinledi.

Pazarcı esnafının karşılaştığı zorluklar üzerine yapılan görüşmelerde, Özkan, esnafın yanında olma sözünü yineledi. "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da pazarcı esnafının yanında olacağımı bildirdim," diyen Özkan, esnafın haklarını savunmaya devam edeceğini belirtti.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Ziyaretin ardından, Milletvekili Özkan, kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Resul Yıldırım'a yakın ilgi ve alakası için teşekkür etti. Pazarcı esnafının sesi olma kararlılığını vurgulayan Özkan, esnafın haklarının korunması ve geliştirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner