Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına dair bir mesaj yayımlayarak, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslendi. Müdür Özefsun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ışığında geleceğe umut ve heyecanla adım atıldığını vurguladı.

İl Müdürü Özefsun, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; “Sevgili Öğrenciler, Değerli Veliler ve Kıymetli Öğretmenler,

Yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ışığında hep birlikte büyük bir heyecan ve umutla geleceğe adım atıyoruz. Eğitim, bireylerin ve toplumların gelişiminde en önemli yapı taşıdır.

Sevgili Öğrenciler,

Öğrenciler İçin Kulüp Tanıtımları Gerçekleştirildi Öğrenciler İçin Kulüp Tanıtımları Gerçekleştirildi

Sizlerin bilgiye ulaşma çabasını, yeni beceriler kazanma hevesini ve kendinizi geliştirme yolundaki gayretinizi yürekten destekliyoruz. Unutmayın ki öğrenme; sınıfın, kitapların ve derslerin ötesinde hayat boyu devam eden bir süreçtir. Bu süreçte siz öğrencilerimize,  kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, potansiyelinizi keşfedip geliştirebileceğiniz bir ortam sunmayı hedefliyoruz.

2024-2025 eğitim öğretim yılının kendinizi daha iyi tanıdığınız, becerilerinizi kullanıp üreterek geliştiğiniz bir okul yılı olmasını diliyor; hepinize başarılar diliyorum."

Kıymetli Öğretmenler,

Öğrencilerimizin yetişmesinde emek veren değerli öğretmenlerimizi fedakarlıklarından dolayı takdir ediyor, azimli ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Değerli Veliler,

Çocuklarınızın eğitim yolculuğunda gösterdiğiniz sabır, anlayış ve destek için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için verimli, sağlıklı başarılı geçmesini diliyor, tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin ilköğretim haftasını kutluyorum.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner