Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, Yaz Kur'an Kursları etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz vesilesiyle cami ve Kur'an kurslarında 251 şehidimiz adına dualar düzenledi. Müftülük yetkilileri, ‘’Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları etkinliği kapsamında 15 Temmuz vesilesiyle Cami ve Kur'an Kurslarımızda 15 Temmuz 251 şehidimiz adına dua programları yapıldı.’’ açıklamasıyla, etkinliklerin önemini vurguladı.

Şehit Pilot Salih Seyhan Camii, Yıldız Camii ve diğer tüm camilerde bayraklarla süslenen mekânlarda dualar okunarak, 15 Temmuz’un anlam ve önemi bir kez daha hatırlatıldı. Müftülük, bu etkinliklerde emeği geçen tüm hocalara teşekkürlerini sunarak, ‘’Tüm bu faaliyetleri yapan hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.’’ ifadeleriyle minnettarlığını dile getirdi.

Programlar sırasında, camilerde yapılan dualar ve okunan Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile şehitler anıldı, onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları yad edildi. Etkinliklere katılan vatandaşlar, manevi atmosferde duygusal anlar yaşarken, birlik ve beraberlik duyguları pekişti.

Vize'de Doğalgaz Bağlantı Çalışmaları Devam Ediyor Vize'de Doğalgaz Bağlantı Çalışmaları Devam Ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay