Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmalarıyla, kent genelinde uyuşturucuya karşı büyük bir operasyon gerçekleştirildi. Elde edilen istihbarat bilgileri doğrultusunda, bir ticari taksi durdurulurken, Lüleburgaz’da Yunus Timlerinin şüphe üzerine durdurduğu bir şahıs da arandı.

Yapılan aramalarda, ticari taksiden ve şahsın üzerinden toplamda 52,95 gram kokain, 91,65 gram esrar ve 12 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca, suçtan elde edildiği değerlendirilen 38.000 TL nakit para da operasyon kapsamında el konulan diğer materyaller arasında yer aldı.

Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay