Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Bebek Ölümleri İzleme programı kapsamında ilde gerçekleşen vakaları detaylı bir şekilde incelemek üzere 18 Temmuz 2024 tarihinde bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada başkanlık etti ve ildeki ilgili sağlık uzmanları katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, bebek ölümlerinin nedenlerini belirlemek ve bu üzücü olayların önüne geçmek için alınacak tedbirleri değerlendirmekti. Uzm. Dr. Duran Ada, komisyonun hedefinin, bebek ölümlerini azaltmak için kapsamlı ve etkili stratejiler geliştirmek olduğunu vurguladı.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca yürütülen Bebek Ölümleri İzleme programı kapsamında ilimizde gerçekleşen vakaları incelemek üzere 18.07.2024 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran ada başkanlığında ilimiz inceleme komisyonu toplanmıştır.’’ İfadeleri yer aldı.

Kanser tedavisi gören evde bakım Zarif’e doğum günü sürprizi Kanser tedavisi gören evde bakım Zarif’e doğum günü sürprizi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner