Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için önemli bir transfer gerçekleştirdi. Kulüp, geçtiğimiz sezon 12 Bingöl Spor ile BAL Ligi 11. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren deneyimli kaleci Murat Ayaz ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Sezona Derbili Başlangıç Sezona Derbili Başlangıç

Yeni transfer Murat Ayaz, 12 Bingöl Spor'daki başarılı performansı ve şampiyonluk mücadelesiyle dikkat çekmişti. Evrensekiz Evrenspor, bu transferle kadrosunu güçlendirmeyi ve yeni sezonda iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Kulüp, Murat Ayaz'a sakatlıktan uzak ve başarılı bir sezon dileklerini iletti. Evrensekiz Evrenspor, yeni sezonda güçlü kadrosuyla ligde üst sıralarda yer almak için çalışmalarına devam ediyor.

Evrensekiz Evrenspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’Ailemize Hoş geldin Murat Ayaz. Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; geçtiğimiz sezon 12 Bingöl Spor ile BAL ligi 11. Grupta Şampiyonluk mücadelesi vermiş olan deneyimli Kaleci Murat Ayaz ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner