Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin başkanlığında, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi’nde 2024-2025 Akademik Yılı Üniversite Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, üniversite çevresinde alınacak güvenlik önlemleri, öğrenci ve personelin güvenli bir ortamda eğitim-öğretim yılına başlaması için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda, ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulanırken, güvenlik tedbirlerinin öncelikli olarak öğrenci ve akademik kadronun huzurunu sağlamayı hedeflediği belirtildi. Ayrıca, yurtlar ve kampüs çevresinde trafik düzenlemeleri ile güvenlik kameralarının etkin kullanımı da gündemde yer aldı.

Vali Ekici, akademik yıl boyunca gerekli tedbirlerin titizlikle uygulanacağını belirterek, tüm katılımcılara katkıları için teşekkür etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner