2. Sınıf Öğrencileri Deneylerle Bilimi Keşfetti 2. Sınıf Öğrencileri Deneylerle Bilimi Keşfetti

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Evlad-ı Fatihan Yurt Müdürlüğü" ve "Ahmet Cevdet Paşa Yurt Müdürlüğü" adlı projeleriyle birlikte özel çocuklar için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Müdürlük tarafından organize edilen etkinlikte, gönüllü öğrencilerle birlikte Kırklareli Doğan Işıkalp İlkokulu ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında özel çocuklarla bir araya gelen genç gönüllüler, onlarla birlikte çeşitli oyunlar oynadı ve keyifli aktiviteler gerçekleştirdi. Öğrenciler, etkinlik boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle hem öğrenme hem de eğlence dolu bir gün geçirdi.

 Etkinlik, katılımcıların samimi ve sevgi dolu ortamıyla son bulurken, özel çocuklar da kendilerine ayrılan bu özel gün için teşekkür ederek, genç gönüllülere ve organizatörlere duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Evlad-ı Fatihan Yurt Müdürlüğü ve Ahmet Cevdet Paşa Yurt Müdürlüğü olarak gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte Kırklareli Doğan Işıkalp İlkolunu ziyaret ettik, özel çocuklarımızla oyunlar oynayarak birlikte çeşitli aktiviteler gerçekleştirdik.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay