Arif Bekir Uğurlu İlkokulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Sokaklar Bizim" projesi kapsamında Vize İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına katıldı. Etkinlik, 4. sınıf kız öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilerek, voleybol tanıtımı yapıldı ve müsabakalara katılım sağlandı. Öğrenciler, kazanma ve kaybetme duygusunun farkına vararak önemli bir deneyim kazandılar.

Okul yönetimi, bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken, öğrencilere sağlıklı olmak için düzenli spor yapmalarını önerdi.

Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Tekirdağ'da polis uygulama noktasında Yeşilay etkinliği düzenlendi Tekirdağ'da polis uygulama noktasında Yeşilay etkinliği düzenlendi

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Sokaklar Bizim' projesi kapsamında 4. sınıf kız öğrencilerimize yönelik olarak Vize İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasında öğrencilerimize hem voleybol tanıtıldı hem de müsabakalar yaptırılarak kazanma ve kaybetme duygusunun farkına varmaları sağlandı. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize sağlıklı olmak için düzenli olarak spor yapmalarını öneririz.”

Kaynak: Haber Merkezi