AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Edirne'de düzenlenen Balkan Ülkeleri ve Üniversiteleri Arama Kurtarma Yarışması'nda birinci olan Kırklareli AFAD LÜDAK ekibini kutladı. Milletvekili Sarıçam, başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek ekibe başarılarının devamını diledi.

Yarışmada gösterdikleri üstün performansla Kırklareli'yi başarıyla temsil eden AFAD LÜDAK ekibi, hem bölgedeki hem de uluslararası alandaki arama kurtarma yetkinliklerini bir kez daha kanıtladı. Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, ‘’Edirne'de düzenlenen Balkan Ülkeleri ve Üniversiteleri Arama Kurtarma Yarışması'nda birincilik elde ederek Kırklareli'mizi gururla temsil eden Kırklareli AFAD LÜDAK ekibini tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.’’ şeklinde konuştu.

Kırklareli AFAD LÜDAK ekibinin bu önemli başarısı, ilde büyük sevinç ve gururla karşılandı. Ekibin üyeleri, zorlu ve yoğun bir hazırlık sürecinin ardından bu başarıyı elde ettiklerini ve Kırklareli'yi en iyi şekilde temsil etmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay