Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı

Vize Kaymakamı Kemal Balaban, ilçedeki Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında merkezin çalışma ve faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Balaban, hizmet alan bireylerle de yakından ilgilenerek onların istek ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Balaban, yaşlı ve engelli vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti. Ziyaret, merkezdeki bireylerin moral ve motivasyonunu artırırken, ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi açısından da önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Kaymakamımız Sayın Kemal Balaban Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti. Merkezin çalışma ve faaliyetleri ile ilgili yetkililerden bilgiler alarak, hizmet alan engelli bireylerimiz ile sohbet edip, isteklerini dinledi. Sayın Kaymakamımız yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın konfor alanlarının iyileştirilmesi kapsamında ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner