Bakan Yardımcısı Alpaslan: “2030 yılına gelmeden 100 milyar dolar turizm hedefine ulaşacağız” Bakan Yardımcısı Alpaslan: “2030 yılına gelmeden 100 milyar dolar turizm hedefine ulaşacağız”

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Sağlık-Sen) Kırklareli İl Başkanlığı, terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i anarak bir mesaj yayımladı. Sendikanın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, kahraman şehitlerin hatıralarının rahmetle yad edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Terör örgütü tarafından haince şehit edilen Eren Bülbül’ü, onu korumak için kendini siper ederek vücuduna isabet eden 41 kurşunla şehit olan J. Astsb. Kd. Bçvş. Ferhat Gedik’i ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olmuş, onu korumak için üzerine kapanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik de aynı saldırıda şehit düşmüştü. Sağlık-Sen Kırklareli İl Başkanlığı, bu kahramanların fedakarlıklarını unutmayacaklarını ve tüm şehitlerin anısını yaşatacaklarını belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay