Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonası, Konya’da büyük bir katılımla gerçekleştiriliyor. Şampiyonaya 73 ilden 620 kulübe bağlı toplam 2000 sporcu katıldı. Bu büyük organizasyonda, Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcusu Irmak Karaca, 53 Kg Bayanlar kategorisinde gösterdiği üstün performansla dikkat çekti.

169 sporcunun madalya için mücadele ettiği bu kategoride, Irmak Karaca 6 maç kazanarak yarı finale yükselmeyi başardı. Ancak, yarı finalde (7. maç) rakibine yenilerek Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazandı. Bu başarısıyla kürsüde yer alarak büyük bir gurur yaşattı.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Antrenör Savaş Ergin’in rehberliğinde elde edilen bu başarı, Kırklareli Gençlik Spor Kulübü için de büyük bir önem taşıyor. Karaca ve antrenörünü tebrik eden kulüp yetkilileri, bu önemli başarının Kırklareli Gençlik Spor Kulübü’ne ve şehre hayırlı olmasını diledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner