İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, beldede 10 yıldır kullanılmayan sondaj kuyusu ve su deposunun kapsamlı bir yenileme sürecinden geçerek 2. içme suyu hattı olarak hizmete açıldığını duyurdu. Yapılan çalışmalar kapsamında, sondaj kuyusunun izolasyonu, elektrik tertibatı, sinyalizasyon sistemi, boru hattı, vana ve demir boruların yenilenmesi, tahliye hattı, pompa bakımı ve boyama işlemleri tamamlandı.

Başkan Arı, kuraklık dönemlerinde bu hattın İnece’ye büyük katkı sağlayacağını belirterek, emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti ve hattın tüm halka hayırlı olmasını diledi.

Başkan Talay, Tekin’i Askere Uğurladı Başkan Talay, Tekin’i Askere Uğurladı

Başkan Arı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Beldemizde 10 yıldır atıl durumda olan sondaj kuyu ve depomuzun izolasyonunu, elektrik tertibatını, sinyalizasyonunu, boru hattını, çürüyen vana ve demir borularını, tahliye hattını, pompa bakım ve onarımını, boya ve badanamızı tamamlayarak 2.içme suyu hattını beldemize kazandırdık. 2. İçme suyu hattı, kuraklık ikliminin hat safhasının olduğu dönemde İnece’mize çok faydalı olacaktır. Bu konuda çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tüm halkıma hayırlı olsun.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner