İnece Belediye Başkanı İlhan Arı, PALMET Enerji Genel Müdürlüğü Gaz Grup Mühendislik ve Planlama Direktörü Eylem Karagöz, Gaz Grup Satış ve Pazarlama Direktörü ve Mühendislik Müdürü Görkem Örçen'i belediyede ağırladı. Beldede devam eden doğalgaz projesi hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.

Başkan Arı, doğalgazın İnece’ye kazandırılması için büyük bir titizlikle yürütülen çalışmaların önemine değinirken, PALMET Enerji Grubu yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Doğalgazın beldeye ulaşmasının, vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlayacağını ifade eden Arı, projenin kısa sürede tamamlanması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı

Başkan Arı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “PALMET Enerji Genel Müdürlüğü Gaz Grup Mühendislik ve Planlama Direktörü Eylem Karagöz, Gaz Grup Satış ve Pazarlama Direktörü ve Mühendislik Müdürü Görkem Örçen'i belediyemizde misafir ettik. Beldemize kazandırmaya çalıştığımız doğalgaz projemizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kıymetli PALMET Enerji Grubuna ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay