AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısını bu hafta da İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’nın başkanlığında tamamladı. Toplantıda, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar, parti faaliyetleri ve yerel gündem konuları ele alındı.

Başkan Kayalı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, yürütülen çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni ederek, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Toplantı, parti üyelerinin katkılarıyla ilerleyen projeler üzerine değerlendirmeler yapılarak sonlandırıldı.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı riyasetinde gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun.” ifadeleri yer aldı.

Edirne'de CHP'li milletvekilinin aracında yüzlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi Edirne'de CHP'li milletvekilinin aracında yüzlerce kaçak elektronik sigara aparatı ele geçirildi

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay