AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısını İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı'nın riyasetinde gerçekleştirdi. Toplantıda, parti çalışmaları, yerel sorunlar ve gelecek planlamaları üzerine istişarelerde bulunuldu.

Memleket sevdası için İstanbul'dan ilçesine Belediye Başkanı oldu, şimdi köy köy geziyor Memleket sevdası için İstanbul'dan ilçesine Belediye Başkanı oldu, şimdi köy köy geziyor

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, "Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı'nın riyasetinde gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun" ifadelerine yer verildi.

Toplantının sonunda, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, belirlenen gündem maddeleri üzerine detaylı değerlendirmelerde bulundu ve alınan kararların en kısa sürede hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağı bildirildi. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, halkın beklentilerini karşılamak ve sorunlarına çözüm üretmek adına çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay