Öz Sağlık-İş SendikaKırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan temsilciler ve kadın komite başkanı ile bir araya geldi. Toplantıda, üyelerin sorunları, taleplerin karşılanması ve sendikal faaliyetler hakkında geniş kapsamlı görüşmeler yapıldı.

Başkan Arı, yaptığı açıklamada, ‘’Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak; Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan kıymetli temsilcilerimiz ve kadın komite başkanımız ile bir araya geldik. Üyelerimizin sorunlarının çözümü ve taleplerinin karşılanması ile ilgili yaptığımız görüşmede sendikal faaliyetlerimiz ve yapacağımız saha çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunarak toplantımızı gerçekleştirdik.’’ dedi.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Toplantının verimli geçtiğini ve temsilcilerin aktif katılım sağladığını belirten Arı, "Değerli yol arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Sendikal faaliyetlerin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi ve üyelerin sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı. Başkan Arı, sendika olarak üyelerin her zaman yanında olduklarını ve onların haklarını savunmaya devam edeceklerini ifade etti. Toplantıda, gelecekte yapılacak saha çalışmaları ve sendikanın planladığı etkinlikler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner