Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Erken Yaşta Evliliklerin Önlenmesi" konulu eğitim gerçekleştirildi. İl Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen eğitimde, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalık oluşturulması ve erken yaşta evliliklerin önlenmesi için yapılması gerekenler hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Eğitimde, katılımcılara konu hakkında hem hukuki hem de sosyal boyutlarıyla bilgiler verilirken, bu tür durumların önlenmesi için yapılabilecekler üzerine de çeşitli önerilerde bulunuldu. Eğitim, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Müdürlüğümüzde, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün yetkili personelleri tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Erken Yaşta Evliliklerin Önlenmesi” konulu eğitim verildi.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner